21. F3K Fizir Kup

  • Posted on: 11 July 2023
  • By: Nikola Stojkovic

21. F3K Fizir kup, iz serije eurocontest održan je 08.07.2023. i 09.08.2023. u takmicarskom duhu, okarakterisan sjajnim druzenjem, sjajnom organizacijom i nekim novim poznanstvima. Tako nesto moze da se ocekuje samo u Ludbregu! 

21. po redu svetski kup, najstarija tradicija u F3K kategoriji u celoj evropi, bije ih dobar glas jos svetskog sampionata koji su organizovali 2015. godine, pa s toga vecina takmicara voli da se vrati u Ludbreg, jer daje neku posebnu energiju, koju i mi osecamo. Za neke od nas je ovo 4 ili 5 put za redom da ucestvujemo, a za neke prvi put  (res).

Bilo je ukupno 41 prijavljen takmicar iz 11 zemalja sveta, jos jedan razloga ovolike posecenosti, pored dobre organizacije i energije se nalazi u tome sto je ovo poslednji eurocontest pred nadolazece svetsko prvenstvo koje se odrzava od 25.08.2023 do 01.09.2023. Svi krecu da podizu formu, pa tako i nasa ekipa F3K-asa, Almir Agic, Ivan Djeorgievski, Dragan kolundzija i Nikola Stojkovic.

Pored rezultata i sjajnog iskustva koje uvek ponesemo nazad, neizmerno sam zahvalan za tako sjajne domacine koji nas uvek, podvlacim uvek iznenade i ostave bez reci! Ovaj put ucinili su veliku stvar za nasu reprezentaciju, time sto su nam poklonili jedan kompletan F3K model, za koji smo svi bili jednoglasno slozeni da dodelimo Draganu, kako bi imao dva modela za ucesce na predstojecem svetskom prvenstvu.

Prva tri mesta su pripala majstorima ove kategorije:

Nikola Frančić (CRO)
Arijan Hucaljuk (CRO)
Boris Kuznietsov (UKR)

Da ne pisem previse, evo nekoliko fotografija u natavku

   

 

Tags: