Red Bull Papirni Avion nagradni konkurs – snimi svoj video i osvoji put do Hangara 7!

  • Posted on: 29 March 2012
  • By: Nikola Stojkovic
Red Bull Hangar 7

Tango Six i Red Bull objavljuju poziv svim pravim vazduhoplovcima za let do Salzburga. Snimite kratki video i osvojite priliku da posetite jednu od najzanimljivijih warbird kolekcija – Titov DC-6, Alfa Džetovi, Lajtning, Korser…
Da biste učestvovali u ovom konkursu potrebno je da napravite kratki video na temu “Leti, leti, leti papirni avion!”

Video ne sme biti duži od 1.30 min, a najvažnije je da bude zanimljiv, duhovit i urnebesno smešan. Okačite ga na YouTube i pošaljite link na student@redbull.rs.
Najboljih 5 videa po oceni žirija će se naći na Red Bull sajtu i tada zapravo kreće trka ka Red Bull-ovom Hangaru 7 u Austriji.
 

Vaš video link šaljite do 8. aprila.

Ko bude imao najviše like-ova na Red Bull sajtu od 9. aprila do 13. aprila 2012. dobija put u Salzburg za vreme svetskog prvenstva Red Bull Paper Wings.
Vi i vaš prijatelj kamerman postaćete saputnici u ovoj nezaboravnoj avanturi otkrivanja Red Bull sveta!
Pokažite nam kako vi pravite papirni avion, gde bleji vaš papirni avion i koja je najbolja pista u vašem gradu. Papirni avion možete skinuti ovde.
Koristite ovaj papir u svom videu. Kvalitet snimka nije presudan, ceni se vaša kreativnost!
Kada budete slali link, ne zaboravite da u mailu napišete ime i prezime, broj telefona i adresu stanovanja kako bi bili kontaktirani. Ako imate bilo kakvih pitanja pišite na student@redbull.rs

Želiš još?
Sve dodatne informacije pronađi na www.tangosixblog.com i www.hangar-7.com