20. F3K Fizir Kup

  • Posted on: 8 July 2022
  • By: Nikola Stojkovic

Za vikend je odrzan 20ti po redu F3K Fizir Kup u Ludbregu, jubilej za AK Rudolf Fizir i njegove clanove. Ovo je bilo takmicenje iz serije svetskog kupa, te je ucesce na istom uzelo oko 25 takmicara iz raznih zemanja Evrope, poput Spanije, Nemacke, Austrije, Slovenije, Italije, Finske i Srbije. Nas tim se sastojao od 3 clana prestavljavsi na taj nacin AK Cuprija; Almir Agic, Dragan Kolundzija i moja malenkost Nikola Stojkovic.

Takmicenje je sadrzalo 12 taskova koje smo leteli u dva dana. Subota bese naporna i veoma suncana, al uz dobro drustvo i domacine, zezanje je zagarantovano, te je sve proteklo bez vecih napora, osim za Dragana koji je imao peh sa stanicom.

Nismo se posebno proslavili po pitanju pozicija, ali smo sakupili neke nove fazone i fore koje cemo ubuduce primenjivati. Nabijamo iskustvo sto se kaze, a to je jedino moguce na ovako jakim takmicenjima.

 

 

Sve urihtano i uigrano po starom receptu, klopa oko 13h, letenje do 19h, zatim vecera u predivnom restoranu "Črn-Bel" na vinogradskim obroncima Ludbrega, uz vino i zezanje do kasne sate u noc. Nastavak takmicenja je bio sutra dan i letelo se sve do 13h kako je predvidjeno satnicom. Time smo odradili ukupno 10 taskova i zavrsili takmicenje.

Domacinima hvala jos jednom na svemu sto su ucinili za nas, smestaju, klopi i super zezanju!  (pijanoo) (res)
Sto bi Almir rekao, mega carevi!  :big smile

Evo i nekoliko fotografija sa takmicenja kako bismo preneli atmosferu koliko je to moguce, a nije moguce!