Ramarin Kup

  • Posted on: 15 May 2022
  • By: Nikola Stojkovic

Takmičenje se održalo na "ranču Ramarin" nadomak Slavonskog Broda, u mestu Garčin. Predivno mesto sa prelepom prirodom koja ga okružuje. Na ranču se pretežno mogu videti konji, sa divno uređenom stazom sa preponama i jahačkim stazama. Pravi mali raj.

Pored ranča, nalazi se travnata pista na kojoj se održalo takmičenje u F5J i F3K kategorijama. Obzirom da za F5J kategoriju nismo dovoljno porasli, takmičili smo se u F3K kategoriji. Ekipu su čini članovi iz AK Ćuprija: Miloš Bajić, Dragan Kolundžija, Almir Agić i Nikola Stojković. U F3K kategoriji je učestvovalo 8 takmičara, dok u F5J nešto manje. Fokus ću staviti na F3K kategoriju obzirom da nam F5J kategorija nije jača strana. U F5J kategoriji nije bilo iznenađenja, prvo mesto je pripalo velikom i aktuelnom šampionu sveta, Arijanu. Samo mogu da kažem, svaka čast i zaslužno, obzirom na metode kojima se koristio da izleti te letove su nas ostavile bez teksta, doslovno!
Nismo se preterano proslavili u F3K kategoriji po pitanju plasmana, ali smo zato prepuni pozitivnih utisaka i nekih novih saznanja koja će nam dosta značiti. U nastavku nekoliko fotografija s takmičenja.

Plasman u F3K kategoriji:

  1. mesto - Arijan Hucaljuk
  2. mesto - Saša Pećinar
  3. mesto - Nikola Stojković

Neke od fotografija su moje, a neke su preuzete od: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02v1RpYHKLD6Y9WHR...